PROFIL    GALLERI    SANG    VIDEO    COACHING    LULLULA    ARRANGEMENTER    KONTAKTUnderholdning
Skab en spændende aften/dag med sange lige fra Kai Normann Andersen viser, over musical til operettetoner. Programmet kan tilpasses enhver lejlighed såsom fødselsdag, reception, sognedag, bryllup eller jubilæum.


Koncert
Oplev arier og sange af Mozart, Grieg, Puccini, Bernstein og Gershwin. Koncerten sammenflettes med historier om de forskellige værker. Dette program kan udvides med en tenor eller baryton.

Kirkekoncert
Et varieret program med arier af Händel og Mozart, nordisk folketone, nye danske salmer samt negro spirituals. Koncerten kan eventuelt splittes op i en kirkeafdeling og en afdeling i sognehuset.

Duo med Ellen Tang
Ellen Tang er uddannet pianist og akkompagnatør på Det Fynske Musikkonservatorium. Som duo har de siden 2003 optrådt i mange forskellige sammenhænge og udviklet et tæt musikalsk samarbejde. Læs mere på www.ellentang.dkDuo med Tine Fenger
Tine Fenger er uddannet pianist og organist på Det jyske Musikkonservatorium. Hun er organist ved Ans kirke og en meget brugt akkompagnetør. Duoen har spillet sammen siden 2005, og der er rig mulighed for såvel kirkelige programmer samt mere underholdningsprægede koncerter med klaver. www.tinefenger.dk